Het affiliate programma, hoe werkt het!?

DE AANMELDPROCEDURE VOOR HET AFFILIATE PROGRAMMA (<- KLIK)

Download de aanmeldprocedure: link

In de aanmeldprocedure staat beschreven hoe het proces in zijn werking gaat en wat de vereisten hiervan zijn. Nadat jouw account geverifieerd is en je jouw persoonlijke link ontvangen hebt, kan je direct aan de slag!

Laat groei-maten bestellen via jouw link.

Wanneer je groei-maten doorlinkt naar onze website via jouw persoonlijke website, wordt dit automatisch geregistreerd. Deze doorverwijzing wordt 7 dagen onthouden. Bestelt deze groei-maat binnen 7 dagen iets via onze webshop? Dan ontvang jij een commissie in verhouding tot het totaalbedrag van de producten in die bestelling.

Verdien tot 7% commissie op de waarde van de door-jou-geplaatste bestellingen terug!

Afhankelijk van het aantal bestellingen dat door jou is doorgelinkt, ontvang je 5 tot 7% van het totaalbedrag van de bestelling terug.