Voorwaarden affiliate programma

De voorwaarden voor deelname aan het afiiliate programma

Voorwaarden toelating persoonlijk account (social media):

• Je hebt minimaal 10.000 volgers op de kanalen waar je wilt adverteren en een betrokkenheidspercentage dat hierbij past (likes & commets).
  • Clean Nutrition heeft toegang tot de content op het kanaal en er wordt actief content op gepost.
  • De content op het kanaal / de kanalen is in lijn met onze richtlijnen.

Voorwaarden op het delen van short content van CN / Joel Beukers:

Een van de manieren om aan ons affiliate programma deel te nemen, is door shorts te maken van de bestaande content van Clean Nutrition en Joel Beukers en deze te delen op social media, bijvoorbeeld via TikTok of Instagram Reels. In de Clean Nutrition Discord kun je hier meer informatie over vinden, waaronder de voorgestelde werkwijze, tips & tricks van andere affiliates en de kleurcodes en designs die wij gebruiken. Het is dus belangrijk dat je je deelneemt aan onze Discord als je op deze manier aan de slag wilt gaan met ons affiliate systeem.

Er geldt:

• Je hebt een account aangemaakt op minimaal één sociaal media platform.
  • Clean Nutrition heeft toegang tot de content op het kanaal en er is minimaal één video gepost.
  • Het kanaal bevat en deelt geen content van andere partijen dan Clean Nutrition / Joel Beukers.

Voorwaarden toelating website:

• De website staat online en heeft actieve gebruikers.
  • De inhoud van de website is in lijn met onze richtlijnen.
  • De website bevat originele content en heeft als doel om mensen te helpen.

Voorwaarden toelating trainers/coaches:

• Je bent aangemeld bij de KvK en hebt het KvK nummer vermeld tijdens de aanmeldprocedure.
  • Je bent actief op social media met jouw bedrijf en de link van jouw actieve kanalen is vermeld tijdens de aanmeldprocedure.